Cum cumpar?

Comenzi Online

Pasul 1: Daca aveti cont pe site, este nevoie doar sa va autentificati, cu user si parola apoi incepeti cumparaturile. In cazul in care nu aveti un cont deja creat dureaza cateva minute sa creati unul, apoi va puteti continua cumparaturile.(Puteti cumpara si fara cont dar nu beneficiati de reduceri in viitor.)

Pasul 2: Alegeti produsele. In cazul in care cautati un produs anume este indicat sa folositi optiunea de cautare din partea de sus a site-ului.

Pasul 3: Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Fiti atenti sa comandati culoarea, marimea sau cantitatea dorita, acolo unde este cazul. Tot aici puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati. Alegeti adresa de livrare. Daca adresa de livrare e diferita de cea de facturare, mentionati acest lucru. La fel si in cazul in care factura se face pe persoana juridica. Alegeti metoda de plata selectand din lista. Finalizarea comenzii se face prin apasarea butonului de comanda, dupa ce au fost verificate toate datele.

Comanda telefonica

Orice comanda se poate realiza si telefonic, de luni pana vineri, intre orele 08:30 – 17.00. Numarul de telefon la care puteti face comanda este :0727419806

Comanda prin E-mail

Comanda prin email se face trimitand toate datele necesare pe adresa de e-mail contact@kidmagazin.ro : numele produselor, cod, culoare, marime (atunci cand e cazul), cantitate, datele personale: nume, prenume, adresa de livrare completa (strada, numar, bloc, scara, etaj, localitate, cod postal), adresa de facturare, telefon. Veti primi un e-mail de confirmare pentru primirea comenzii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>